Mombu the Dodge Forum sponsored links

Go Back   Mombu the Dodge Forum > Dodge > starting problem
User Name
Password
REGISTER NOW! Mark Forums Read

sponsored links


Reply
 
1 12th November 01:10
mac
External User
 
Posts: 1
Default starting problem


Hi all,
'92 Dodge W150, 4x4, 318 Magnum, auto trans.
Over a year ago I started having starting problems, turn the key and nothing
would happen. No clicking, no slow turn, nothing at all. Dash lights come
on but would go out when key turned fully forward. Seemed that running the
shift selector up and down a couple times would help so I had the neutral
safety switch replaced. Didn't help. Went to a different garage and they
replaced the ignition lock cylinder, this didn't help. Same garage finally
found a leaking freeze plug that had been leaking on the starter (and was
supposedly shorting it out). Replaced the starter and that worked for a
couple weeks. Now back where I started (less about $700) and still having
same problem. Again, running the shift selector up and down once and it
starts fine.
Anyone have any thoughts? Could it be a simple shift linkage issue? If so,
shouldn't the garage have caught it a few hundred dollars earlier?
Please remove "nospam" from email to reply or simply post.
Thanks,
-Mac
  Reply With Quote


  sponsored links


2 12th November 01:52
budd cochran
External User
 
Posts: 1
Default starting problem


Adjust the shift linkage. That's the only thing you haven't done.

Budd
  Reply With Quote
3 12th November 04:26
mac
External User
 
Posts: 1
Default starting problem


Will give it a shot, thanks.
  Reply With Quote


  sponsored links


Reply


Thread Tools
Display Modes




Copyright 2006 SmartyDevil.com - Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus -
666