Mombu the Microsoft Forum sponsored links

Go Back   Mombu the Microsoft Forum > Microsoft > BIZTALKSERVER (TECHNET) > Missing context properties after receiving Message over MSMQC
User Name
Password
REGISTER NOW! Mark Forums Read

sponsored links


Reply
 
1 29th September 16:16
eduard ralph
External User
 
Posts: 1
Default Missing context properties after receiving Message over MSMQC


Hi,

I'm trying to receive Messages over the MSMQC Adapter from a
transactional, private queue. Unfortunately all Properties which aren't
part of the msmq-properties or system-properties namespace are
summarily dropped which in turn makes routing difficult of course.
tried compensating for that problem with adding a pipeline component
which promotes values into the context but that didn't help either. I
also noticed that other properties which are present in the context of
the message at the time of the disassembler are gone when the message
reaches the Message Box. Another thing I noticed is that BizTalk has
not identified the Type of message it is receiving either. The whole
thing worked fine as long as I used a local queue but since I switched
to a remote, transactional one I have these problems.
I can recall reading something about the MSMQC Adapter concerning
properties, etc. but I can't seem to find it anymore. Could someone
offer some ideas?

Thanks,
Eduard
  Reply With Quote


  sponsored links


Reply


Thread Tools
Display Modes




Copyright 2006 SmartyDevil.com - Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus -
666