Mombu the Microsoft Forum sponsored links

Go Back   Mombu the Microsoft Forum > Microsoft > Come on guys i know someones had this problem.......
User Name
Password
REGISTER NOW! Mark Forums Read

sponsored links


Reply
 
1 6th April 05:12
iusr_scott
External User
 
Posts: 1
Default Come on guys i know someones had this problem.......


I am having some problems deploying Com+ packages to production servers. I
assume it's because the DLL's are loaded in memory and cannot be deleted by
appcenter.

I thought the IISreset performed by App Center would allow the deployment to
work but I still get partial deployments..any thoughts????
  Reply With Quote


  sponsored links


2 6th April 05:12
michelle
External User
 
Posts: 1
Default Come on guys i know someones had this problem.......


I'm looking for help on the same problem. The past 3 deployments that we
have done have resulted in the annoying SUCCEEDED (PARTIAL) status. I'm not
sure what was successful about it.

One of these 3 applications had never been on the cluster so I can't fathom
how it could have been that the dlls were loaded in memory still but that's
a thought that I did not have...

Michelle
  Reply With Quote
3 6th April 05:13
gcheng
External User
 
Posts: 1
Default Come on guys i know someones had this problem.......


Any errors in the event viewer?

Thank You

George Cheng

Microsoft Application Center & Index Server Support

Note: This article has no warranties implicit or ********.
All the content is given on the "as is" basis and the user
takes full responsibility for its use and assumption.
Microsoft Corporation Copyright 2004
All Rights Reserved

--------------------
| From: "Michelle" <michelleaspbury@NOSPAMafninet.com>
| References: <eFA7rfl#DHA.3488@tk2msftngp13.phx.gbl>
| Subject: Re: Come on guys i know someones had this problem.......
| Date: Mon, 23 Feb 2004 16:33:27 -0600
| Lines: 25
| X-Priority: 3
| X-MSMail-Priority: Normal
| X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700
| X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
| Message-ID: <#9hYP0l#DHA.2632@tk2msftngp13.phx.gbl>
| Newsgroups: microsoft.public.applicationcenter.admin
| NNTP-Posting-Host: 208.4.155.36
| Path: cpmsftngxa06.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!tk2msftn gp13.phx.gbl
| Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.applicationcenter.admin:4940
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.applicationcenter.admin
|
| I'm looking for help on the same problem. The past 3 deployments that we
| have done have resulted in the annoying SUCCEEDED (PARTIAL) status. I'm
not
| sure what was successful about it.
|
| One of these 3 applications had never been on the cluster so I can't
fathom
| how it could have been that the dlls were loaded in memory still but
that's
| a thought that I did not have...
|
| Michelle
|


| > I am having some problems deploying Com+ packages to production servers. I
| > assume it's because the DLL's are loaded in memory and cannot be deleted | by
| > appcenter.
| >
| > I thought the IISreset performed by App Center would allow the deployment | to
| > work but I still get partial deployments..any thoughts????
| >
| >
| >
|
|
|
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes




Copyright 2006 SmartyDevil.com - Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus -
666