Mombu the Microsoft Forum sponsored links

Go Back   Mombu the Microsoft Forum > Microsoft > Exchange Reports dosen't work
User Name
Password
REGISTER NOW! Mark Forums Read

sponsored links


Reply
 
1 30th March 23:33
External User
 
Posts: 1
Default Exchange Reports dosen't work


Hi -
We have a MOM 2005 Server and a Exchange 2003 Server with MOM Agents.
I am having problems with my exchange reports, some of them are infact
working and showing relevant data. But reports like "Exchange server
configuration" , "Exchange mailboxes", "exch database sizes" "exchange IMAP4
usage"
etc are showing the following:
"there is no data available for this report. this can occur when there is no
releant data available for collection ........"

- Message Tracking is enabled
- The needed Rules are enabled
- I have no mapi logon failures -> MAPI Logon is always successfull
- I ran the DTS Task manually at 10:00 am, but the problem persists

can you help me find a solution
regards mat
  Reply With Quote


  sponsored links


2 30th March 23:34
blake mengotto
External User
 
Posts: 1
Default Exchange Reports dosen't work


Check the MOM views to verify the scripts that collect this information are
not looping or failing.

There is also a kb article and information in the E2K3 MP Config guide about
report dependancies. Might want to take a loot at that and verify you have
done all the proper things.


--
Regards,
Blake Mengotto
Email: mengotto@nospam.hotmail.com
"MOM 2000/2005 - The ultimate solution for monitoring/managing your Windows
OS and applications."
http://www.momanswers.com - MOM solution center resource
http://www.microsoft.com/mom - MOM Application site
http://www.silect.com - MOM Health Reporter and MP Studio Express
http://www.excsoftware.com - MOM solution provider
  Reply With Quote
3 30th March 23:34
micra
External User
 
Posts: 1
Default Exchange Reports dosen't work


Hi,

I had same results with this MP. The mail reason is that scripts on
managed Exchange servers was run in context Action Account and it's
wrong. Now scrpts are running in context Local System account and all
of the data are in database.

micra

--
micra
------------------------------------------------------------------------
Posted via http://www.mcse.ms
------------------------------------------------------------------------
View this thread: http://www.mcse.ms/message1588725.html
  Reply With Quote
4 30th March 23:34
micra
External User
 
Posts: 1
Default Exchange Reports dosen't work


And of course not "mail reason" but "main reason".

micr


-
micr
-----------------------------------------------------------------------
Posted via http://www.mcse.m
-----------------------------------------------------------------------
View this thread: http://www.mcse.ms/message1588725.htm
  Reply With Quote
5 30th March 23:34
External User
 
Posts: 1
Default Exchange Reports dosen't work


Thanks for your answer, but how did you change the running context of the
scripts?

regards mat
  Reply With Quote
6 9th April 03:58
chris harris [msft]
External User
 
Posts: 1
Default Exchange Reports dosen't work


The Agent Action account on Exchange servers must be configured to run as
Local System. You can verify this by following these steps:
1.. Open the MOM Admin Console
2.. Navigate to Administration > Computers > Agent-managed Computers.
3.. Right-click on the server in question and select Update Agent
Settings...
4.. In the dialog that appears, under "Which account do you want to use
for the Agent Action Account?" select Local System.
--
Chris Harris
Microsoft Exchange

****** Disclaimer ******
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
Use of included script samples are subject to the terms specified at
http://www.microsoft.com/info/cpyright.htm.
****** /Disclaimer ******
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes




Copyright 2006 SmartyDevil.com - Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus -
666