Mombu the Microsoft Forum sponsored links

Go Back   Mombu the Microsoft Forum > Microsoft > Search service appears to successfully start but fails to add inde
User Name
Password
REGISTER NOW! Mark Forums Read

sponsored links


Reply
 
1 10th April 08:44
jonathan moore v̢v+ˢ{&貇r
External User
 
Posts: 1
Default Search service appears to successfully start but fails to add inde


Adding a content database to a search server I get EventSystem and Volume
Shadow copy errors when starting sharepoint search, in a multi-server
WSS2-WSS3 upgrade (which worked on a multi-server test environment).

Has anyone seen this / got a workaround?
thanks,
Jonathan

The errors are:
Event Type: Error
Event Source: EventSystem
Event Category: (50)
Event ID: 4609
Date: 29/12/2006
Time: 11:10:56
User: N/A
Description:
The COM+ Event System detected a bad return code during its internal
processing. HRESULT was 80110472 from line 44 of
d:\nt\com\complus\src\events\tier1\eventsystemobj. cpp. Please contact
Microsoft Product Support Services to report this error.

Event Type: Error
Event Source: VSS
Event Category: None
Event ID: 17
Date: 29/12/2006
Time: 11:10:56
User: N/A
Description:
Volume Shadow Copy Service error: The EventSystem service is disabled or is
attempting to start during Safe Mode. The Volume Shadow Copy service cannot
start while in safe mode. If not in safe mode, make sure that EventSystem
service is enabled. CLSID:{4e14fba2-2e22-11d1-9964-00c04fbbb345}
Name:CEventSystem [0x80040206]

Event Type: Error
Event Source: VSS
Event Category: None
Event ID: 8193
Date: 29/12/2006
Time: 11:10:56
User: N/A
Description:
Volume Shadow Copy Service error: Unexpected error calling routine
CoCreateInstance. hr = 0x80040206.
  Reply With Quote


  sponsored links


Reply


Thread Tools
Display Modes




Copyright 2006 SmartyDevil.com - Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus -
666