Mombu the Microsoft Forum sponsored links

Go Back   Mombu the Microsoft Forum > Microsoft > Viewing Network Drives in Applications
User Name
Password
REGISTER NOW! Mark Forums Read

sponsored links


Reply
 
1 11th July 23:25
markgbˬ*h(~(
External User
 
Posts: 1
Default Viewing Network Drives in Applications


Hi
I have installed Vista beta2 and am connected to a domain. My logon script
works fine and I succesfully connect to all network drives. However, when I
go into an application like dreamweaver for example and try to open a file on
a network drive, the network drives are not showing. This also happens for a
few other apps but is fine when trying to open files from any Office app.
Is this a compatiblity issue or am I doing something wrong??
The windows firewall is not on so is not blocking anything.
thanks for any suggestions

Mark
  Reply With Quote


  sponsored links


2 18th July 19:18
prashanth prahalad [msft]
External User
 
Posts: 1
Default Viewing Network Drives in Applications


Does the remote drive show up as empty or does it display any errors ?

I'll run this with our app-compat team and see it there are any issues on
this front.
  Reply With Quote
3 18th July 19:18
markgbˬ*h(~(
External User
 
Posts: 1
Default Viewing Network Drives in Applications


Hi

The remote drive does not show up at all and I have had the same problem in
a few apps now, mainly Macromedia and MYOB software

Mark
  Reply With Quote
4 18th July 19:19
prashanth prahalad [msft]
External User
 
Posts: 1
Default Viewing Network Drives in Applications


OK.

There is some more information I would need.

* I assume that the drives are being mapped with your credentials ? (i.e the
logged on user)
* Do these applications require elevation ? (i.e when you start the
application, does the user account control pop up)
  Reply With Quote
5 18th July 19:20
markgbˬ*h(~(
External User
 
Posts: 1
Default Viewing Network Drives in Applications


Hi
The drives are mapped as part of the logon script and are normally available
from most other apps. When I launch the other apps the UAC does not appear
so they are running under the normal credentials

Mark
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes




Copyright 2006 SmartyDevil.com - Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus -
666