Mombu the Php Forum sponsored links

Go Back   Mombu the Php Forum > Php > #40818 : include "./config.php" doesn´t work in some cases
User Name
Password
REGISTER NOW! Mark Forums Read

sponsored links


Reply
 
1 22nd July 03:59
php-bugs
External User
 
Posts: 1
Default #40818 : include "./config.php" doesn´t work in some cases


ID: 40818
User updated by: marik at marbes dot cz
Reported By: marik at marbes dot cz
-Status: No Feedback
+Status: Open
Bug Type: IIS related
Operating System: Win32
PHP Version: 5CVS-2007-03-15 (snap)
New Comment:

I'm sorry for long time without reaction.

There is no progress with the latest snapshot from 14th of May :-(,
still the same problem.

I've updated http://www.marbes.cz/helpdesk/phpbug/index.htm so you can
find result of latest phpinfo() there.

Thank you.


Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2007-05-03 01:00:00] php-bugs at lists dot php dot net

No feedback was provided for this bug for over a week, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".

------------------------------------------------------------------------

[2007-04-25 08:11:56] tony2001@php.net

Please try using this CVS snapshot:

http://snaps.php.net/php5.2-latest.tar.gz

For Windows:

http://snaps.php.net/win32/php5.2-win32-latest.zip

------------------------------------------------------------------------

[2007-03-29 07:37:44] marik at marbes dot cz

I´m sorry, good URL is http://www.marbes.cz/helpdesk/phpbug/index.htm

------------------------------------------------------------------------

[2007-03-29 07:35:36] marik at marbes dot cz

I´m using ISAPI (php5isapi.dll). Next information you can find <a
href="http://www.marbes.cz/helpdesk/phpbug/"> here</a>.

If you need some other information, ask again.

Thank you.

------------------------------------------------------------------------

[2007-03-27 18:37:45] edink@php.net

I cannot reproduce this. WIll you help me by describing the
cir***stances when this fails.

Which php sapi do you use? CGI isapi, etc...
What "Directory Security" setting in IIS are you using and other
details of your setup.

------------------------------------------------------------------------

The remainder of the comments for this report are too long. To view
the rest of the comments, please view the bug report online at
http://bugs.php.net/40818

--
Edit this bug report at http://bugs.php.net/?id=40818&edit=1
  Reply With Quote


  sponsored links


Reply


Thread Tools
Display Modes




Copyright © 2006 SmartyDevil.com - Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus -
666