Mombu the Php Forum sponsored links

Go Back   Mombu the Php Forum > Php > #19327 : java.lang.UnsatisfiedLinkError: no php_java in java.library.path
User Name
Password
REGISTER NOW! Mark Forums Read

sponsored links


Reply
 
1 23rd January 04:15
php-bugs
External User
 
Posts: 1
Default #19327 : java.lang.UnsatisfiedLinkError: no php_java in java.library.path


ID: 19327
Comment by: aamir at signalcommunications dot com dot au
Reported By: chregu@php.net
Status: No Feedback
Bug Type: Java related
Operating System: linux debian
PHP Version: 4CVS-2002-09-10
New Comment:

i did exprience similar problem , going by what was said here I
understood what the problem was to fix it , i copyed php_java.dll to
"c:\jdk\jre\bin" folder and it was fixed ,
i am running php under winXP , IIS 5

regards
Aamir


Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2003-08-08 06:17:50] sniper@php.net

No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.

------------------------------------------------------------------------

[2003-08-02 15:07:22] iliaa@php.net

Please try using this CVS snapshot:

http://snaps.php.net/php4-STABLE-latest.tar.gz

For Windows:

http://snaps.php.net/win32/php4-win32-STABLE-latest.zip

------------------------------------------------------------------------

[2003-03-05 01:37:07] robustwu at sina dot com

I have searched many do***ents on phpbuilder ,but can not worked. your
information of the linux order "ln" saved me .I am so thankful to you
.. and If somebody have the same problem ,you can contact me by mail
robustwu@sina.com

------------------------------------------------------------------------

[2002-10-31 12:02:54] chregu@php.net

yep, the java-extension works on my system, but only when i make this
symlink.

chregu

------------------------------------------------------------------------

[2002-10-31 11:52:43] iliaa@php.net

Did you setup the ini settings that tell the java.so where to look for
javalibs & classes?

------------------------------------------------------------------------

The remainder of the comments for this report are too long. To view
the rest of the comments, please view the bug report online at
http://bugs.php.net/19327

--
Edit this bug report at http://bugs.php.net/?id=19327&edit=1
  Reply With Quote


  sponsored links


Reply


Thread Tools
Display Modes




Copyright 2006 SmartyDevil.com - Dies Mies Jeschet Boenedoesef Douvema Enitemaus -
666