![]() |
sponsored links |
|
|
sponsored links
|
|
|
|
3
1st June 14:29
External User
Posts: 1
|
"Hendrik" <hweerinvalid@tiscali.nl> schreef in bericht news:bmpnhu$pgcrn$1@ID-151862.news.uni-berlin.de...
........http://www.extreemrechts.com/ ! Tja we wisten al dat die knaap niet spoort, maar het is blijkbaar niet genoeg om deze NG te misbruiken voor zijn leugen site. Zie ook zijn ander lieve kennissen>-) Zou zijn buurvrouw toch gelijk hebben? :-) Hmm die link schijnt hier niet te werken maar wel via de site van Webwereld. Faraone, Rich richfaraone@cox.net 4941 Grand Terre Marrero, LA 70072 US Bovenstaand is de eigenaar van de webserver waar Demo een account heeft, en die man staat bekend bij de Org. van White Power Org. Een zeer agresieve org. met tentakels in europa, waaronder dus Demon! Die buurvrouw heeft alweer gelijk, ze trainen nl. ook op militante basis. Direct in de kill! |
|
|
4
1st June 14:38
External User
Posts: 1
|
"Hendrik" <hweerinvalid@tiscali.nl> schreef in bericht
news:bmpoj0$oeqbb$1@ID-151862.news.uni-berlin.de... "Hendrik" <hweerinvalid@tiscali.nl> schreef in bericht news:bmpnhu$pgcrn$1@ID-151862.news.uni-berlin.de... ........http://www.extreemrechts.com/ ! Tja we wisten al dat die knaap niet spoort, maar het is blijkbaar niet genoeg om deze NG te misbruiken voor zijn leugen site. Zie ook zijn ander lieve kennissen>-) Zou zijn buurvrouw toch gelijk hebben? :-) Hmm die link schijnt hier niet te werken maar wel via de site van Webwereld. Faraone, Rich richfaraone@cox.net 4941 Grand Terre Marrero, LA 70072 US Bovenstaand is de eigenaar van de webserver waar Demo een account heeft, en die man staat bekend bij de Org. van White Power Org. Een zeer agresieve org. met tentakels in europa, waaronder dus Demon! Die buurvrouw heeft alweer gelijk, ze trainen nl. ook op militante basis. Direct in de kill! Jij dus. |
|